Üdvözlet

Tagdíj befizetések

Keresés Háromhegyek Közhasznú Egyesület

Véletlen

Időjárás

Partnereink - Támogatóink

Reklám

http://haromhegyek.mediacenter13.hu

Fórumok
Oldal:   <<      
Moderátorok: p csaba, csaba, haromhegyek, Ferdinánd, futojudit, farkasandi, drpdora
Szerző Üzenet
Ferdinánd
sze jan 25 2012, 11:11


Regisztrált tag #4
Regisztrált: k jan 18 2011, 06:33
Üzenetek: 100
rulezka írta ...
köszönöm! én meg megpróbálo a csatornázási műveknél érdeklődni, hogy ők mit terveznek/tudnak...


Rendben!
De lehet valaki még érdemi információval tud szólgálni ezzel kapcsolatban itt is.

F E R D I N A R T . H U
Vissza az elejére
rulezka
sze jan 25 2012, 10:06
Regisztrált tag #83
Regisztrált: sze okt 05 2011, 09:21
Üzenetek: 34
köszönöm! én meg megpróbálo a csatornázási műveknél érdeklődni, hogy ők mit terveznek/tudnak...
Vissza az elejére
Ferdinánd
sze jan 25 2012, 04:50


Regisztrált tag #4
Regisztrált: k jan 18 2011, 06:33
Üzenetek: 100
rulezka írta ...
Ferdinánd mi az Aranyvölgy utcában lakunk, nem szoktuk összekeverni a környező utcákkal. A csatornára való csatlakozás már a 1970-es években is aktuális volt, csak szmszédok nem hagyták jóvá, hog y az üres telkükön keresztül kaphasson az utca csatornát.. így akkor elmaradt.... sajnos


Nem is rád/rátok gondoltam az utcanév összekeverés tekintetében!
Ezekszerint a csatornáról is részinformációja van az elnökségnek, vagy nekem.
Illetve lehet hogy az Aranyhegy északi oldalára gondoltak, mint problémás terület.
Utána járunk!

F E R D I N A R T . H U
Vissza az elejére
rulezka
sze jan 25 2012, 04:30
Regisztrált tag #83
Regisztrált: sze okt 05 2011, 09:21
Üzenetek: 34
Ferdinánd mi az Aranyvölgy utcában lakunk, nem szoktuk összekeverni a környező utcákkal.
A csatornára való csatlakozás már a 1970-es években is aktuális volt, csak szmszédok nem hagyták jóvá, hog y az üres telkükön keresztül kaphasson az utca csatornát.. így akkor elmaradt.... sajnos
Vissza az elejére
Ferdinánd
sze jan 25 2012, 02:44


Regisztrált tag #4
Regisztrált: k jan 18 2011, 06:33
Üzenetek: 100
Az Aranyvölgy utcát, az Aranyhegyi utat és az Aranyvölgyi lejtőt olykor sokan keverik. Nekem is még gondolkodnom kell kettőn, hogy össze ne keverjem. Előfordulhatott.
Információink szerint az Aranyhegy csatornázása kétséges jóidőre, mert nincs meg a kellő kapacitású befogadó. (Aranyhegyi lejtő.) Tényleg meglepne, ha az Aranyhegyet 10 éven belül csatornahálózattal ellátnák! Mert ez azt jelentené, hogy a "nincs pénz" tényleg csak kifogás és blabla. Péterhegy, Ürömhegy jórészét elvileg 2 éven belül megoldják. Persze itt is maradnak ki utcák. A Saroglya utca alsó szakaszára 20-25 éve ígérik a csatornát. Az úton azóta is olykor áldatlan állapotok vannak.

A vasuti átjárónál a kétszintű közlekedés tényleg tervbe van véve. Az hogy az Aranyvölgyi utcát ez milyen mértékben érinti, nem tudom.

Az önkormányzattól idézett rész;
"Az Aranyhegy-Aranyvölgy területén hiányzó járda építése jelenleg nem szerepel a terveink között, mivel ezen területen még alapvető közművesítési és útépítési munkák elvégzése várható, így az említett járda csak ezek elkészülte után épülhet meg."

... mindez csak alátámasztja az egyesülettől hallottakat.
Ettől függetlenül sajnos az egyesülethez még sok információ nem jut el időben. Még nagyon fiatalok vagyunk az 1 évünkkel, de törekszünk egy olyan kapcsolatra, melyben elsőként jutunk információhoz a területet érintő kérdésekben.



F E R D I N A R T . H U
Vissza az elejére
rulezka
sze jan 25 2012, 12:55
Regisztrált tag #83
Regisztrált: sze okt 05 2011, 09:21
Üzenetek: 34
2011 év végén mi is ott voltunk a háromhegyek megbeszélésén ahol azt közölték, hogy az Önkormányzat álláspontja szerint pl: Aranyvölgy utcában biztosan nem épül a közeljövőben csatorna, sőt útfelújítás sem lesz mivel az maj d aközművek (lásd csatorna, gáz) után lesz és akko rlesz talán járdánk is.
ezeket a kérdéseket más kérdésekkel együtt 2011 október közepén az Önkormányzattól i smegkérdeztem, és ők pedig MÁS választ adtak erre, most csak erre a 2 kérdésre idézem az Önkormi válaszát (ezek után kinek higyjen az ember???):

"Panaszládába írt levelére a Városüzemeltetési Osztállyal egyeztetve az alábbi tájékoztatást adom.

- Az Aranyhegy-Aranyvölgy területén hiányzó járda építése jelenleg nem szerepel a terveink között, mivel ezen területen még alapvető közművesítési és útépítési munkák elvégzése várható, így az említett járda csak ezek elkészülte után épülhet meg.
....
....
- Reményeink szerint a közeljövőben, 2012-ben elinduló vasút fejlesztési beruházás hozadékaként, illetve a Fővárosi Önkormányzat tervezett a környező területet érintő csatornaépítéseit követően az ingatlantulajdonosok bevonásával a terület közmű és út ellátása megfelelő színvonalúvá válik. '
.....

és itt még idéznék még egy ezt megerősítő levélrészletet is:

'_ A gyalogátkelőhellyel kapcsolatban tájékoztatom, hogy egy éven belül megkezdődnek a vasúti pálya átépítési munkái és ehhez kapcsolódóan külön-szintű kereszteződés épül.
- Az Aranyvölgy utca aszfaltozása is ezen projekt részeként valósulhat meg. Az út területe Máv tulajdonban van magán út. A tervezett út és vasút fejlesztési beruházások szerint nyomvonala megváltozik, újra épül. A beruházás a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. lebonyolításával folyik. További információ az alábbi elérhetőségeken kérhető:
1134 Budapest, Váci út 45.
Tel.: 4368-100
Fax: 4368-110
E-mail: info@nif.hu'

ezek után akkor most melyik információ valós?
Azóta a MÁV egyik illetéke smunkatársával is beszéltem aki megerősítette az Esztergomi vasúti vonal fejlesztését ami idén 2012-ben kezdődik,de nem tudni mennyi idő laatt fejezik be a fejlesztéseket. Tehát lehet hogy hosszú évekbe is beletelik, mire befejeződik a fejlesztés.. de kérdés hogy egy zebra kialakítása már NEM ÉRI MEG, mivel felüljáró/aluljéró építésébe kezd a MÉV a 160 buszmeglló melletti sorompónál, akkor mégiscsak belátható időn BELÜL fog ez történni, és akkor a decemberi HÁROMHEGYEK gyűlésén hallott, MÉGSEM FOGJÁK A KÖZELJÖVŐBEN CSATORNÁZNI AZ ARANYVÖLGY utcát, mivel Üröm felöl jön majd a csatorna, akkor mégis TÉVES információ???? A pomázi úton van csatorna, és ha a vonatsineket aluljéró vag yfelüljáró építése miat úgyis bojgatni fogják, akko rnem értem miért nem lehet ekkor, ott rácsatlakozni a házunktól kb 400-450m található csatornára. 2006 tavaszán voltam anno a Csatornázási Műveknél ők azt az információt adták, hogyha kifizetem az árát enneka távolságnak a kiásásának ami 50-400e ft közötti összeg lesz kb 4-5 méterenként azaz 50-400e ft szorozva körülbelül 100-al, akko rhoznak nekem csatornát az utcánkba..... Akkor felajánlottam nekik, hogy kiássuk mi az adott szakaszon a csatorna nyomvonalát, amire azt mondták ezt nem lehetséges.... csak a Csatornázási Művek áshat árkot...... Akkor emlékszem hetekig / hónapokig, sőt amai napig vívodtam ezen magamban, hogy miért nem lehet semmit se tenni. Egyáltalán rajtunk (itt lakókon) kívül senkinek nem bántja aszemét az, hogy mi közművekkel Európai és hazai ÁTLAG alatt vagyunk ellátva? Már az is felvetődött a fejemben, hogy a SAJTÓ-hoz kellene fordulni segítségért, mivel kínos dlog tud az lenni, ha kiderülne az, hogy Bp-en belül egy ekkora lakókörnyezet családiházai abszolute mellőzik a közműveket, mivel anno ezt a területet hagyták mezőgazdasági területnek és csak mindne más terület után minősítették át.. addig pedig minden fejlesztéstől elestünk és elesünk a fejlesztésektől a ai napig. Háromhegyi szomszédaim, tegyünk ezért együtt valamit. Csináljunk valamit amiért IDE figyelnének végre ránk! Köszönöm. rulezka
Vissza az elejére
Ferdinánd
cs jan 12 2012, 03:18


Regisztrált tag #4
Regisztrált: k jan 18 2011, 06:33
Üzenetek: 100
Gartai írta ...
Frédi! Itt a honlapon is közzétételre kerültek azok a sarkalatos témákban írt levelek, amik polgármester úr részére lettek átadva még 2011. év elején. Köztük a csatorna is szerepel. Én még mindig várom a levelekre adott választ, és természetesen a csatorna témában kért közmeghallgatást is. Csak egy példa: az Ürömhegyi úti árokkal kapcsolatban is jelezve lett, hogy tegyenek arról, hogy az árok ellássa a funkcióját. Egy év alatt nem történt semmi ebben a kérdésben. A "Nincs pénz!" nem megfelelő indok, ezt jeleztem dr. Pappné dr. Nagy Judit alpolgármesternek is a fogadóóráján, hiszen a Fő téri jégpálya most is üzemelt, a képviselők és bizottsági tagok tiszteletdíját nem csökkentették, és még a Polgármesteri Hivatalban sincs kikapcsolva az áram.


Igen - mindezt tudom, és újból kísérletet teszünk, hogy kérdéseinket, egyre több kérdésünket megválaszolják! Azt meg eldöntehtik, hogy apránként dolgozzák fel és úgy válaszolnak - bár nekem az is jó, ha válasz helyett cselekednek - vagy megtehetik, hogy egyszerre válaszolnak az összes kérdésünkre, mindegyiket szakszerűen kidolgozva. (Közben hallom magamban erről a reakciójukat.)

F E R D I N A R T . H U
Vissza az elejére
Gartai
cs jan 12 2012, 12:52
Regisztrált tag #14
Regisztrált: v febr 06 2011, 10:37
Üzenetek: 15
Frédi!
Itt a honlapon is közzétételre kerültek azok a sarkalatos témákban írt levelek, amik polgármester úr részére lettek átadva még 2011. év elején. Köztük a csatorna is szerepel. Én még mindig várom a levelekre adott választ, és természetesen a csatorna témában kért közmeghallgatást is.
Csak egy példa: az Ürömhegyi úti árokkal kapcsolatban is jelezve lett, hogy tegyenek arról, hogy az árok ellássa a funkcióját. Egy év alatt nem történt semmi ebben a kérdésben.
A "Nincs pénz!" nem megfelelő indok, ezt jeleztem dr. Pappné dr. Nagy Judit alpolgármesternek is a fogadóóráján, hiszen a Fő téri jégpálya most is üzemelt, a képviselők és bizottsági tagok tiszteletdíját nem csökkentették, és még a Polgármesteri Hivatalban sincs kikapcsolva az áram.


GZ
Vissza az elejére
Oldal:   <<       

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System