Üdvözlet

Tagdíj befizetések

Keresés Háromhegyek Közhasznú Egyesület

Véletlen

Időjárás

Partnereink - Támogatóink

Reklám

http://haromhegyek.mediacenter13.hu

Filozófiánk, céljaink

Aranyhegy, Ürömhegy, Péterhegy, és a Major völgy képviseletét, (Óbuda területének ~10%-a) 2010. december 8-a óta a Háromhegyek Közhasznú Egyesület igyekszik ellátni.
Az önkéntesekből szerveződő csapatunk az egyre növekvő tagsággal összefogásban közvetíti a problémákat az Önkormányzat felé.
A kapcsolatok, a kommunikáció erősítését egyidejüleg végezzük a hivatal irányába, és a lakók között.

A haromhegyek.hu internetes oldalt Önöknek készítettük, melynek fenntartását a tagsági díjakból finanszírozzuk.
Ezen a fórumon az egyesület
elnöksége, folyamatosan lehetőséget biztosít a lakók közötti kommunkiációra, ismerettségek létesítésére. Sok más egyéb mellett a területet érintő témákról, eseményekről, pályázati eredményekről tájékoztat.
Híreket, felhívásokat, közérdekű információkat tesz közzé a lakóktól, önkormányzattól vagy más forrásokból.

Elérendő céljaink sok egyéb mellett:
Útszabályozások, vezetékes víz, csatorna, járható úthálózat, busz járat, gyalogos átkelőhely, közpark, játszótér, idősödő emberek támogatása, közösség építés, közbiztonság javítása, a környezet védelme, értékeink megóvása.
Céljainkat többnyire pályázatokkal, és az Önök támogatásával érjük el.
A problémáinkat megoldani 1 emberként nehéz. 100 ember összefogásban már ér valamit. Többszáz vagy akár 1000 lakos eléri céljait!

Már a lakók közötti információ váltás is előbbre visz, de amennyiben az egyesület törekvései az Ön érdekei is, kérjük segítse munkánkat! Nagyon sok a feladat, elkel a segítség! Legyen az bekapcsolódás önkéntes munkánkba - pl. hírterjesztés - más tennivaló,  vagy pénzbeni támogatás.
budapest__haromhegyek_k3.jpg

Háromhegyek Közhasznú Egyesület
info@haromhegyek.hu
Telefon: 06-20-493-5633
Bankszámlaszám: 10918001-00000058-96330002
Adószám: 18148068-1-41


Témáinkról összeírtunk egy kis áttekintést:


Ha "beindul Óbuda", mi is lépést tartunk vele, mert ide tartozunk.
A „háromhegyek” a mi szűkebb hazánk.

„Tavaly nyáron a fiókokból előkerülő képeiket mutogatták a szomszédok, emlékezve, hogy nem is olyan régen, mondjuk úgy 15-20 évvel ezelőtt takaros kis vityillók, rendezett kertecskék sorakoztak egymás mellett. Ha ma végigsétálunk utcáinkon, egy-egy szép, modern ház után egy gondozatlan kerttel, lepusztult házzal találkozunk.
Elöregedtek...
Mint azok az emberek, akik egy életen át örömmel gondozták kertjeiket. Hihetetlen ez az ellentét...
A kövezetlen utakon hömpölyög az esővíz, a szennyvízszállító kocsi beragad a sárba, a kukákat felborítják a kóbor kutyák.
Első gondolatom, hogy nincs megoldás...
Azután feltör bennem a bizakodás, hogy közösen, saját érdekünkben mégis...” és akkor, 2010 nyarán néhány régi és új lakó kezdeményezésére elindult egy szerveződés, és december 8-án jogerőre emelkedett a „Háromhegyek Közhasznú Egyesület” bejegyzése. Az Aranyhegy, Ürömhegy, és Péter-hegy területén megalakuló egyesület célja, hogy a közösség erejével igazi emberléptékű élettér alakulhasson ki, ebben a lassan felcseperedő kis kertvárosban. Hisszük, hogy összefogással képesek vagyunk a hegyeket megmozgatni! És megálmodtuk, hogy milyennek szeretnénk látni…

Kattints egy képre a lapozható galériához!

Itt láthatók annak az albumnak a képei, melyet Bús Balázs úr részére készítettünk, első találkozásunkra.Ez úton is köszöntjük köszösségünkben!

Elnökség