Üdvözlet

Tagdíj befizetések

Keresés Háromhegyek Közhasznú Egyesület

Véletlen

Időjárás

Partnereink - Támogatóink

Reklám

http://haromhegyek.mediacenter13.hu

A 2016. május 23-i közgyűlésen előterjesztésre kerülő dokumentumok
A Háromhegyek Közhasznú Egyesület nyilvános elnökségi ülésén a május 23-i közgyűlésre előterjesztehető dokumentumokról döntött.
 • Előterjesztésre alkalmasnak tartotta a 2015 évi beszámoló számait és közhasznúsági mellékletét, melynek számadatai az éves mérleg alapján kerültek meghatározásra. Az anyag már letölthető.
 • Egyesületünk minden évben elkészíti közérthető beszámolóját, a munkaterv értékelését, és a következő, jelen esetben a 2016 évre vonatkozó munkatervet, költségvetést, mely szintén letölthető
 • 2016 ban kell elszámolnunk, a 2014 évi jövedelmek alapján 2015-ben Egyesületünk részére átutalt összegekről, a14koz jelű nyomtatványon, mely letölthető.
 • Minden beszámolónk külön kitér az 1 % részletes felhasználására, és ez a beszámoló is letölthető.
Ezeket a beszámolókat május 23-án, 18 órakor, a Waldorf iskolában tartandó közgyűlésünkön kell elfogadni, ezt követően kerül továbbításra a hivatalos szervezetek részére.
Emlékeztetjük az Egyesület tagjait, hogy ezen aközgyűlésen tisztségviselők választására is sor fog kerülni!
haromhegyek on 2016 május 16 hétfő - 09:33:41 | Hozzászólás: 0
Nyilvános elnökségi ülés 2016. május 9.

A nyilvános elnökségi ülés a Háromhegyek Közhasznú Egyesület május 23-ra tervezett közgyűlését készíti elő.

Időpontja: 2016. május 9. 19 óra

Helyszíne: Mészkő park (Mészkő utca 22813/1 hrsz.), a fitnesz park mellett
Rossz idő esetén a helyszín: 1039 Budapest, Mátyás Király u. 12. River Caféban.

Napirendek: 
• A közgyűlés előkészítése, határozat annak napirendjéről, stb. 
• 2015. évi gazdálkodás bemutatása, munkaterv értékelése (szóbeli), 
• 2015. évi eredmény beszámoló, közhasznúsági melléklet megtárgyalása (tervezet), 
• 2016. évi költségvetés, munkaterv (tervezet, szóbeli), 
• egyebek 


Dr. Baráth Attila János 
Háromhegyek Közhasznú Egyesület 
Alelnök
haromhegyek on 2016 május 05 csütörtök - 17:11:30 | Hozzászólás: 0
Forgalomcsillapítás – ossza meg tapasztalatait!

Már a lakossági fórumon hallhattunk róla, de most az óbuda.hu-n megjelent egy felhívás a forgalomcsillapítás témakörben.
Részletek az obuda.hu-ról:
Elsősorban Csillaghegy, Rómaifürdő, Remetehegy, Táborhegy, Testvérhegy és Aranyhegy lakóinak javaslatait várják, de bárki elmondhatja véleményét az érintett területek forgalomcsillapításáról.
Az önkormányzat hat kerületrészre készíttet új forgalomtechnikai terveket 2016-ban, hogy ezen tervek alapján a következő években újabb forgalomcsillapított övezetek jöhessenek létre.
Ezek a tervek határozhatják meg például, hogy hova kerül fekvőrendőr, útszűkítés, vagy épp mely utcákban korlátozzák KRESZ táblák a megengedett sebességet.
Az idén érintett hat terület:
 • Csillaghegy,
 • Rómaifürdő,
 • Remetehegy,
 • Táborhegy,
 • Testvérhegy,
 • Aranyhegy
A lakók maguk is hozzászólhatnak a tervezéshez, és javaslataikkal, igényeikkel segíthetik a szakemberek munkáját.
A véleményeket a www.obvf.hu/forgalomtechnika oldalon található online adatlapon lehet elmondani.
Számtalan megkeresés érkezett a lakosság részéről a kerület hibás, esetleg kiépítetlen útjaival kapcsolatban.
Az idei évtől az utak megtervezésével az Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő Nonprofit Kft. foglalkozik, az építések megvalósítása és az utak karbantartása pedig továbbra is a Városüzemeltetési Főosztály feladata.
A cikkben tájékoztatás van arról is, hogy idén február óta az út- és közműépítéssel érintett ingatlanok tulajdonosaitól az önkormányzat építési hozzájárulást szedhet.
Ennek mértéke a tényleges beruházási költség 70%-a.
Az önkormányzat várakozásai szerint az új szabályozással fel lehet gyorsítani a kiépítetlenebb kerületrészek felzárkóztatását.
Az útépítési és közművesítési hozzájárulás pontos szabályait a 64/2015. (XII.10.) önkormányzati rendelet rögzíti.
haromhegyek on 2016 április 29 péntek - 11:28:30 | Hozzászólás: 0
Báb tábor nyáron
bbtbor_plakt.jpg
haromhegyek on 2016 április 29 péntek - 08:12:21 | Hozzászólás: 0
Esedékes a 2016. évi tagdíj

Esedékes a 2016. évi tagdíj befizetése, melynek lehetséges módjai:

 • az egyesület bankszámlájára történő befizetéssel, vagy átutalással
UNICREDIT BANK, 10918001- 00000058- 96330002
(kérjük szíveskedjen a közlemény rovatban a feltüntetni: 2016. évi tagdíj, a tag neve)

 • személyesen az egyesület titkáránál (Bíróné Farkas Andrea).
A személyes tagdíjfizetésre vonatkozó igényét kérjük jelezze a 06-20-493-5633 telefonszámon. Azok az új tagok, akik 2015. évre még nem fizettek tagdíjat, azt a 2016. évi tagdíjjal együtt megtehetik, de kérjük ezt is jelezzék a közlemény rovatban.

A tagdíj összege változatlanul 3600 Ft/év.


haromhegyek on 2016 április 29 péntek - 07:54:47 | Hozzászólás: 0
Te Szedd 2016. május 1.
teszedd_plak_2016_maj1.jpg
haromhegyek on 2016 április 19 kedd - 19:57:04 | Hozzászólás: 0
Válaszlevél és az eredeti levél: Pomázi úti felüljáró megnyitása!
Háromhegyek Közhasznú Egyesület

Kővári Krisztina Mónika elnök asszony és
Futó Judit elnökségi tag részére
.
info@haromhegyek.hu
.
Tisztelt Kővári Krisztina Mónika! Tisztelt Futó Judit!
.
Bús Balázs polgármester úr köszönettel megkapta a Pomázi úti felüljáró munkálataival kapcsolatos megkeresésüket.
.
Polgármester úr megbízásából, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. tárgyi ügyben illetékes munkatársával, Szentkereszti Sándor úrral történt levélváltást követően az alábbi választ szeretném Önöknek adni.
.
A  NIF Zrt. honlapján az alábbi közlemény jelent meg: „RÉSZLEGESEN MEGNYÍLIK A POMÁZI ÚTI FELÜLJÁRÓ Birtokba vehetik a közlekedők 2016. április 4-től a 10. sz. főút fejlesztése keretén belül elkészült új, Pomázi úti felüljárót.
.
Az első autó hétfő reggel 7 órakor hajthat fel a hídra. A közlekedők az Aranyhegyi út felől, jelzőlámpás szabályozás mellett, félpályán haladhatnak.
.
A Pomázi út felől megszűnik a jelzőlámpa, ott két sávon bonyolódhat a forgalom.
A Pomázi úti felüljáró megnyitásától a munkálatok befejezéséig, azaz várhatóan május közepéig az Aranyvölgy utca felől nem lehet felhajtani a Pomázi útra.
.
A felüljáró megnyitásával egy időben a Pomázi úti szintbeni vasúti átjárónál megszűnik az áthaladás: az új felüljárón keresztül biztonságosabban és gördülékenyebben közlekedhetnek az autósok elkerülve a korábbi, sorompó mögötti várakozást.”
.
Szentkereszti úr részünkre megküldött tájékoztatásában felhívta figyelmünket, hogy egyéb, más forrásokban megjelent tájékoztatásért nem vállalják a felelőséget.
.
A felüljárón korábban tapasztalt hosszú várakozási idővel kapcsolatban a NIF a problémát többek között ott látta, hogy a gépjárművezetők egy része nem figyelt a média tájékoztatására, és a kihelyezett táblákra, hanem megszokásból vezettek, és Csillaghegy felől nem a táblázást vették figyelembe, hanem megszokásból elindultak balra a vasúti átjáró irányába, ami lezárásra került.
.
A lezárt útátjárónál forgolódtak és veszélyes helyzeteket teremtettek. Továbbá az átmenő forgalom menekülő útként használta az Aranyvölgy utcát nem véve figyelembe, hogy mind a két végén kint van a „mindkét irányból behajtani tilos kivéve építési és célforgalom” tábla.
.
Április 1-én délután a STRABAG munkatársai az Aranyvölgy utca Bécsi úti végénél forgalomterelő elemeket helyeztek ki az útburkolatra és egy „labirint kaput” képeztek, melynek Bécsi úti oldalára a burkolat közepén megismételték a „behajtani tilos” táblát.
.
Sajnos az átmenő autósok ezt sem vették figyelembe, hanem behajtottak az Aranyvölgy utcába (úgy 80-100-an) ezzel is növelve a torlódást a Pomázi úti felüljárónál. Problémát jelentett továbbá a kihelyezett forgalomirányító lámpa nem megfelelő hangolása, ezt a problémát azonban – mint arról már nyilván Önök is értesültek – áprilisi 7-én, tehát már múlt hét csütörtökön egy aszimmetrikus programozású lámpa üzembe helyezésével orvosolták, így a korábban tapasztalt torlódások megszűntek.
.
A NIF a megváltozott forgalmi rendhez kapcsolódó rendőri biztosítást április 4-ére kérte, tehát a rendőrök az új forgalmi rend bevezetésénél igyekeztek a forgalmat gördülékenyebbé tenni. Jelzőőrös irányítást azért nem kértek, mert Szentkereszti úr szerint minden erőforrásukra szükségük van a projekt határidőre történő befejezéséig.
A megkeresésükben javasolt Ideiglenes forgalmi sávot helyhiány miatt nem tudtak kialakítani. .
.
A sorompó lezárására azért volt szükség, hogy a kivitelező a határidőig ott is ki tudja alakítani a végleges forgalmi rendet és el tudja bontani az átjárót.
.
A Pomázi úti felüljáróról érkezve a Törökkő utcai csomópontba balra felállósávon keresztül jelzőlámpa fedezetével lehet majd balra fordulni mind a Törökkő utcára, mind a buszgarázs melletti útra.
.
A NIF nem gondolja továbbá, hogy a beruházáshoz kapcsolódó változások Aranyhegy „elszigeteléséhez” vezetne, hiszen az Aranyvölgy utcában 3 új buszmegállópár lesz kialakítva a 218-as járatnak (önkormányzatunk több alkalommal kérte a BKK-t, hogy a szőlővész utcai megállót állítsák vissza), továbbá új vasúti megállóhely is épült.
.
A Pomázi útnál a kerékpár és gyalogúti átjáró a továbbiakban is megmarad, a bécsi út sorompó viszont el lett bontva. Szentkereszti úr szerint a 2x1 forgalmi sávos főútvonalon Magyarországon sehol sem alakítanak ki leállósávot.
.
Amennyiben további észrevételeik lennének, illetve a későbbiekben felmerült problémák gyorsabb és hatékonyabb kezelése érdekében szeretnénk Önöknek javasolni, hogy forduljanak bizalommal Szentkereszti úr felé (e-mail: Szentkereszti.Sandor@nif.hu ).
.
Tisztelettel: Falvai Tamás
ügyfélkapcsolati irodavezető
III. Kerületi Polgármesteri Hivatal Ügyfélkapcsolati Iroda
[ tovább ... ]
haromhegyek on 2016 április 05 kedd - 17:06:14 | Hozzászólás: 0
Meghívó a Háromhegyek Közhasznú Egyesület lakossági Fórumára (2016. március 31 )
Tisztelt Egyesületi Tag, Érdeklődő Lakótársunk!

Ezúton hívjuk Önt a HÁROMHEGYEK LAKOSSÁGI FÓRUMára,
melyet Egyesületünk szervezésében
2016. március 31-én, 18 órakor tartunk.
Helye: Óbudai Waldorf Iskola 1037 Budapest, Bécsi út 375. (étterem)
Vendégünk: Puskás Péter Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat alpolgármestere, és szakértők!
Az előzetes kérdéseket az alábbi témakörökben csoportosítva itt letölthetik, tanulmányozhatják!

A letöltött dokumentumban a keresésnél használja bátran a tartalomjegyzéket!

• Telekalakítás • Utak, járdák, jelenlegi utak állapota, karbantartása
• Közterület, A 64/2015 (XII.10.) sz. önkormányzati rendelettel kapcsolatos felvetések
• Vezetékes víz, Gázvezeték, Csatorna, Közvilágítás
• Közbiztonság
• Tömegközlekedés, 1-es villamos útvonalának meghosszabbítása,Helyi forgalmi rend
• A Budapest Nyugati pályaudvar-Esztergom vasútvonal építéséből következő problémák,
• Fizetős parkolás bevezetése következtében felmerülő problémák
• Környezetvédelem
• Közösségi terek.
Kérjük Önöket, hogy a közelükben élő szomszédokat, akikről tudják, hogy valószínűleg nem kapnak hírlevelet,
tájékoztassák a fórumról.
Hírlevelünkben kérük, hogy részvételi szándékukat kérjük jelezzék az info@haromhegyek.hu e-mail címen.
Illetve reméljük, senki nem vár március 29-ig. helyett szeptmber 29-ig!!
Természetesen azok megjelenésére is számítunk, akik nem regisztráltak!
Üdvözlettel: Háromhegyek Közhasznú Egyesület Elnöksége
haromhegyek on 2016 március 29 kedd - 07:33:43 | Hozzászólás: 0
Fórum az 1-es villamos vonalának meghosszabbításáról
Az obuda.hu ad tájékoztatást arról, hogy fórum lesz az 1-es villamos Bécsi úti meghosszabbításáról.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) lakossági fórumot hirdet, melyen ismertetik az 1-es villamos Bécsi úti meghosszabbításának terveit.
Nemrég fejeződött be az 1-es villamosvonal felújítása, néhány napja pedig már átszállásmentesen juthatunk el a Bécsi út – Vörösvári út kereszteződésétől Dél-Budára is.
Küszöbön áll ugyanakkor az 1-es villamos meghosszabbítása a jelenlegi végállomásától a Bécsi út vonalát követve az Aranyvölgy vasúti megállóig.
Ennek az új szakasznak a terveit ismertetik a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szakemberei
2016. március 23-án 17 órától az Óbudai Kulturális Központba szervezett lakossági fórumon.
A fejlesztés során új intermodális csomópont jöhet létre, a Budapest-Esztergom vasútvonal Aranyvölgy vasúti megállóhelyénél, átszállási lehetőséggel a MÁV vonatok, villamos, helyi- és helyközi autóbuszok között.

Ezáltal csökkenhet a Bécsi út, mint bevezető útvonal közúti terhelése.

Kérjük, ha valaki a Háromhegyek Közhasznú Egyesület „csapatának” tagjaként kíván megjelenni, az jelezze az info@harohegyek.hu e-mail címen.
haromhegyek on 2016 március 17 csütörtök - 18:13:49 | Hozzászólás: 0
Koncepcióterv készül a kerékpáros közlekedés fejlesztéséért
Az obuda.hu ad tájékoztatást arról, hogy koncepcióterv készül a kerékpáros közlekedés fejlesztéséért
Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata a Magyar Kerékpárosklubbal együttműködve fejleszteni szeretné a kerékpáros közlekedés feltételeit a kerületben.
Vegyen részt Ön is a koncepció kialakításában! Az Önkormányzat azt szeretné, hogy a kerület kerékpárosbaráttá váljon, a fejlesztések megkezdéséhez azonban nélkülözhetetlen az igények körültekintő felmérése, mely segítségével feloldhatóvá válnak azok a konfliktuspontok, melyek a biciklisek, gyalogosok és autósok között húzódnak.
A kerékpározás nem csak egészséges, hanem környezetbarát eszköz is, az Önkormányzat ezért törekszik arra, hogy folyamatosan fejlődjön az infrastruktúra, annak érdekében, hogy minél többen használják ezt a közlekedési formát.
A kérdőív kitöltésével – többek között – lehetőség van feltüntetni a már meglévő bicikliutakkal kapcsolatos problémákat és tapasztalatokat, valamit a kijelölni a főbb közlekedési útvonalakat.
Vegyen részt a felmérésben, és töltse ki kérdőívet, amivel közreműködhet Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata és a Magyar Kerékpárosklub közötti együttműködés keretén belül megvalósuló kerékpáros koncepció előkészítésében.
Az Önkormányzat szeretné felmérni a kerületben kerékpárt használók közlekedési szokásait, valamint a III. kerület közlekedési hálózatával kapcsolatos problémáit, fejlesztési igényeit.
A projektről: Az elkészülő koncepcióban a helyi igények figyelembe vételével értékelik a kerület közlekedési hálózatát. Meghatározzák azokat a kritikus konfliktuspontokat, amelyek felszámolásával kényelmesebbé és biztonságosabbá tehető a mindennapi kerékpárhasználat.
A kérdőívet ide kattintva érheti el.
haromhegyek on 2016 március 17 csütörtök - 18:12:08 | Hozzászólás: 0
2016. március 19-e a Föld Órája!
2016. március 19-e a Föld Órája!
A WWF Magyarország felhívást tett közzé, amelyben arra kéri az ország településeit, hogy csatlakozzanak a klímaváltozás hatásainak csökkentéséért létrejött globális összefogáshoz!
Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata is kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelemre, ezért kerületi szinten egy közös pályázatot kíván benyújtani.

Egyesületünk az Önök segítségével szeretne csatlakozni ehhez a kezdeményezéshez, és arra kérünk mindenkit, hogy legyen részese ennek a gondolatnak! Járuljunk hozzá mi is a klímaváltozás negatív hatásainak csökkentéséhez, csak egy órányi időre!

2016.03.19-én, 20.30-21.30-ig!

Kérünk minden itt élő szomszédot, felnőttet és gyermeket, hogy arra az egy órára kapcsolja le és ki a nem létfontosságú lámpáikat és elektromos berendezéseiket, és szemlélje azt a csodát, amit az égi lámpások nyújtanak nekünk.
Mutassuk meg, hogy mi mit tudunk tenni a természetért, hiszen nem véletlen, hogy itt lakunk az erdő mellett, az állatok és növények barátaiként.
CSAK 1 ÓRA A 24-BŐL, SZOMBATON ESTE.
Hogy mások mit terveznek, hogyan csinálják? Pillantsunk bele!
Tartsanak velünk, és osszák meg a készített szelfiket, videókat a facebook-on, vagy küldjék el az info@haromhegyek.hu címre.
Ha néhány sorban megfogalmazzák, hogy mit jelent Önök számára ez az esemény, azt továbbítjuk a szervezőknek! A WWF Magyarország pályázatot írt ki azok részére, akik ezt a lekapcsolást videofelvétellel megörökítik.
A pályázati feltételek a WWW Magyarország honlapján megtekinthetők.
haromhegyek on 2016 március 17 csütörtök - 18:09:26 | Hozzászólás: 0
unnudv.jpg
haromhegyek on 2015 december 23 szerda - 15:50:58 | Hozzászólás: 0
Ismét volt közmeghallgatás a Főpolgármesteri Hivatalban
December 2-án a Főpolgármesteri Hivatal tartott közmeghallgatást, ahová írásban adtuk le kérdéseinket, javaslatainkat. Több olyan kérdést is feltettünk, ami az utóbbi időben kiemelt figyelmet kapott munkánk során.
A válaszokat írásban kaptuk meg kérdéseinkre!

Érdemes elmélyülni a válaszokban, mert a további munkánk során ezekből tudunk kiindulni.

Több kérdésünkre kaptunk olyan választ, amely a helyi Önkormányzattal való szoros együttműködésünket igényli.
Most három válaszra hívnánk fel a figyelmet:
A 4. pont szerinti válaszból megtudhatjuk, hogy december 20-án átadásra kerül az Aranyvölgy utca, így valószínű, hogy a Szőlővész utcai megálló kivételével visszakapjuk a 218-as buszt is.
Az 5. pontból megtudhatjuk, hogy az áhított "lakó-pihenő övezet" minősítésnek a Főváros szerint nincs akadálya.
A 7. pontból megtudhatjuk, hogy a zöldhulladéktól eltérően, a fenyőfélék és diófalevél elszállítása a háztartási hulladék elszállításával egyező módon történik, tehát ehhez a narancssárga zsákot kell megvásárolni!


[ tovább ... ]
haromhegyek on 2015 december 16 szerda - 20:22:51 | Hozzászólás: 0
Mit szolgál az a lámpa az Újvár utcánál?
November elején fogyott el a türelem az Újvár utcai közlekedési lámpa miatt.
A BKK-nak írt levelünk, és valószínű egy baleset eredményeképpen a lámpa már sárgán villog.
Felvetettük, hogy a kihelyezett behajtani tilos, kivéve célforgalom táblákkal elvileg az ott lakók hazajutását is korlátozták.
Ebben változás nem történt ugyan, de a forgalmat büntetéssel a rendőrség nem akadályozta.
haromhegyek on 2015 december 16 szerda - 20:16:17 | Hozzászólás: 0
Forgalmi rend???? Mit tehetünk???
Évek óta tanakodunk arról, hogy útjainkon  hogyan lehet megfékezni a gyorshajtókat.

Háromhegyek közlekedési rendjének reformálása érdekében kerestük a kerületi Önkormányzatot:


[ tovább ... ]
haromhegyek on 2015 december 16 szerda - 20:14:34 | Hozzászólás: 0
Lezárták a Bécsi úti sorompót, hírek a Médiából és Polgármester Úr levele
A Bécsi úti sorompó témában elég nagy port kavartunk, melyben a média nagy szerepet jelentett számunkra.
November 13-án az ATV híradóban Egyesületünk is megszólalt a sorompó lezárásával kapcsolatban.
A hvg online folyamatosan napirenden tartja a sorompó lezárásához kapcsolódó problémákról való tájékoztatást.
A cikkek alapján december 14-én a Klubrádió reggeli műsorában kapcsoltak minket élő adásba, néhány gondolat erejéig.
Bús Balázs Polgármester úr érzékelve a sorompó megszüntetésével kapcsolatos helyzetet, megkereste a NIF vezérigazgatóját, hogy Aranyhegy, Ürömhegy lakóinak érdekében szülessen azonnali megoldás.
Legutóbbi levelét Egyesületünk részére is eljuttatta:nif_bcsi_t.jpg
haromhegyek on 2015 december 16 szerda - 20:05:44 | Hozzászólás: 0
Összesített javaslatok a fonódó villamos kapcsolódó társadalmi egyeztetéséhez
A fonódó villamoshoz kapcsolódó járatok útvonalával kapcsolatban összefoglaló anyagot készítettünk, és küldtünk a BKK részére:


[ tovább ... ]
haromhegyek on 2015 december 16 szerda - 19:54:59 | Hozzászólás: 0
Átadták a 10-e út új szakaszát! Üröm az Örömben!
November 4-én a 10-es út új szakaszának megnyitásával egy időben a Bécsi úti sorompó lezárásra került.
A gépkocsi forgalommal együtt ideiglenesen a buszokat is az új útra terelték, majd nemrég megszűnt a gyalogos átkelés lehetősége is. Azonnal megkerestük a BKK-t, hogy az elterelt 218-as helyett alternatív megoldás legyen, akár a 219-es járat vonalának meghosszabbításával.. Sajnos azonnali megoldás nem született.


[ tovább ... ]
haromhegyek on 2015 december 16 szerda - 19:47:25 | Hozzászólás: 0
Önkormányzat válaszlevele, a felvetett kérdéseinkre
Néhány aktuális témában kértük Óbuda Békásmegyer Önkormányzatának segítségét.
Levelünkre az alábbi válasz érkezett:


[ tovább ... ]
haromhegyek on 2015 december 16 szerda - 19:42:46 | Hozzászólás: 0
Üröm határán! Mindkét irányból behajtani tilos, kivéve célforgalom!
Október elején több telefont és levelet kaptunk, az Ürömön kihelyezett közlekedési táblákról!
Merthogy a velünk határos Ürömi utcákban mindkét irányból csak a célforgalom lehetséges.
Hogy megelőzzük a telefon és levélözönt, hírlevélben közreadtuk egyik szomszédunk útvonaltervét, térképmelléklettel (barnával jelölve az eddigi, kékkel az új lehetőséget).
Hogyan jutok el az ürömi CBA-ba???
uromtablak.jpg


[ tovább ... ]
haromhegyek on 2015 december 16 szerda - 19:22:29 | Hozzászólás: 0
Oldal:   <<        >>